Wat een ander vindt en vond van Myrea's coaching & begeleiding

Ze is één van de meest liefdevolle vrouwen die ik ken. Nooit eerder heb ik zo de kracht ervaren van 'opgeruimd in mezelf zijn', als ondersteuning om mijn missie te kunnen leven. ~ Vicky van Let's Dance for Light in Nijmegen.

Angelique van Beek: 

"De cursus die ik bij jou heb gevolgd heeft mij heel veel gebracht! Ik ben je er zelfs eeuwig dankbaar voor. Ik weet nu dat ik sterk ben. Ik ging in mezelf, naar mezelf op zoek. Ik heb als het ware mezelf leren kennen. Angelique leren kennen! Ik neem die kennis en die kracht elke dag mee. En dat neem ik voor m'n verdere leven mee. Ik ben jou, lieve lieve Myrea, daar ontzettend dankbaar voor. Ik vertrouw jou 200% in wat jij aanbiedt, met het respect waarmee je omgaat met je klanten, jouw diensten, je onderneming.

Ik kan het daar uren over hebben ;-)

Ik kwam bij je binnen met "Ik HSP? Nee dat ben ik echt niet". Nu weet ik gelukkig, Ja! Dat ben ik. Ik ben dat júist! En daardoor kan ik rekening houden met wat ik dus nodig heb.

Wat jouw programma me gebracht heeft: dat ik echt mezelf mag zijn, met al m'n chaotische, wisselende stemmingen, m'n onzekerheid. Ik mag echt zijn wie ik ben. Dat heb jij me met het programma geleerd: 'Ik mag er Zijn'. En daarmee mag en kán ik de keuzes maken die míj goed doen.

Ik heb inzicht gekregen, geleerd om te doseren, om te kiezen. Want soms zit bijvoorbeeld perfectionisme, alles perfect willen doen, me enórm in de weg. Maar omdat het er nu mag er zijn in plaats van het weg te drukken, kán het daardoor nu ook juíst naar de achtergrond. Jouw methode van de Buspassagiers, 'wie zit er aan het stuur van je levensbus' hielp me ontzettend. Ik weet nu wie ik geneigd ben om te laten rijden en wie ik het liefste láát rijden. M'n ware zelf. Die heeft een naam gekregen, maar die houd ik voor mezelf en jou.

Ik heb dus ook geleerd dat ik heel sterk ben, ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, ik weet nu: ik ben een sterke vrouw! Ik ben dus zekerder nu. Daarmee heb ik bijvoorbeeld de keuze gemaakt om naast mijn werk bij een buitenschoolse opvang, een opleiding te gaan doen om binnen de Jeugdzorg te kunnen gaan werken. En onlangs mocht ik daar m'n diploma voor ontvangen! Wat ik kán. Wat Angelique kan en mág. Zó positief.

Je mag mijn feedback plaatsen en m'n naam noemen. Want ik wil iedereen aanmoedigen om zichzelf jouw coachprogramma te geven."

We zijn op de helft van de workshop en ik voel me nu al zoveel krachtiger. ~ S. workshopdeelnemer in Nijmegen

Appje van klant in individueel coachtraject, n.a.v. een stressvolle situatie waarbij ze even aan zichzelf twijfelde, uitreikt en ik haar weer op weg help: "Oogh dank dank je, dit had ik precies even nodig. Wat ben jij goed. En wat ben ík goed. Superbedankt, ik kan weer ademhalen!"

Marianne, cliënt in Huizen


"Ik vertrouwde je vanaf de eerste keer dat ik je zag. Je straalt kracht en liefde uit. Maar heel weinig mensen zijn zoals jij. Ik heb m'n leven dankzij onze sessies weer op de rit. Je houdt een speciaal plekje in m'n hart."

L. cliënt in Nijmegen


"Waarvan jij zegt dat jouw yoga- en ayurveda-juf het jóu geeft, 

wat ze voor jóu doet, zonder dat ze in de gaten heeft hóe waardevol ze is op al jouw leefgebieden, 

dat precies, ben jij voor ons. Zonder dat jíj dat in de gaten hebt." :-)

Maria, cliënt in Nijmegen


"Jij bent de eerste in zoveel jaren begeleiders in mijn leven, 

die spiritualiteit mee neemt in de persoonlijke begeleiding die ik vanwege mijn diagnose nou eenmaal nodig heb. En daarom kies ik steeds weer voor jou. Ik kan mezelf zijn en álles delen wat er voor mij toe doet. Ik raak regelmatig weer even de weg kwijt maar jij leidt me er altijd weer naar terug. Op die momenten help je me de kluwen die in mijn hoofd ontstaat te ontwarren en zie ik het daarna weer helder. Dan weet ik weer wat me te doen staat en weet ik: het komt goed. 

Jij brengt rust."

A., cliënt in Nijmegen


"Ik begon te vliegen en stressen van hot naar haar. Echt niet fijn. Dank je wel lieve Myrea, voor wat je me aangereikt hebt. Geweldig fijn om aan te pakken.

Terug naar mijzelf en mijn eigen core-business."

Joke, event-deelnemer Nijmegen


"Wat een prachtige en emotionele middag hebben we mogen beleven vandaag, dank je wel lieve Vicky, Andrea en Myrea voor deze mooie zondagmiddag en dank je wel voor de aanwezigheid van die prachtige vrouwen, zo fijn om te mogen zijn wie je bent!"

Bertine, cliënt in Nijmegen


"Als ik aan jou denk, denk ik aan kleurrijk en puur. En dat helpt me om terug te keren naar mijn eigen kleur en puurheid. Je inspireert me, iedere keer weer. Jouw kracht is veel kennis en liefde. Die met anderen delen op jouw pure en kleurrijke manier."

G.


"Fantastisch deze challenge, dankjewel! Heel fijn dat je dit vanuit het spirituele gedachtengoed doet (nou ja, zo noem ik het).."

Jolanda, collega coach in Huizen


"Ik had me geen eerlijker en oprechtere collega kunnen voorstellen. Bedankt voor de hele fijne samenwerking."

Sam, cliënt in Nijmegen


"Tijdens de intake gaf je eerlijk aan dat met jongeren werken niet zo jouw ding is. Dat heb ik gewaardeerd. Toch wilde ik door jou begeleid worden, want je weet veel van hooggevoelige mensen en waar ik mee te maken heb. Ik voelde me meteen begrepen en merkte dat ik veel van je kon leren. Dat is gebleken. Het gaat nu goed met me, terwijl het echt heel anders had kunnen gaan. Daar denk ik nu liever niet meer aan en dat hoeft ook niet. Ik voel me sterker en weet beter wat bij me past en waarom. Dat je nu met opruimen verder gaat, met vrouwen van je eigen leeftijd begrijp ik. Want jouw bedoeling en doel is groter dan het individu. Maar ik zal toch mensen van mijn leeftijd naar jou toe sturen die net als ik in de knoop raken met zichzelf en het leven." 

A., cliënt in Nijmegen


"Jij brengt mij lichtheid."

André, workshopdeelnemer en collega coach in Bussum


"Jouw workshops? Ik laad er van op en rust er mee uit."

Renate, cliënt in Bussum


"Wat heb jij een grote bijdrage geleverd. Je hebt ons door een moeilijke periode geholpen. Je hebt ons veel waardevols meegegeven, duidelijkheid, plezier, training, warmte en veiligheid. We bedanken je enorm voor wat je hebt gedaan!"

Anne-Joëlle, yogalerares in Nijmegen


"Met haar doelgroep 'vrouwen rond de overgang' inspireert ze velen richting een overzichtelijke 'tweede helft' vol rijkdom."

H.

"Jij brengt lichtheid in mijn zware bestaan."

Esther Go van 'Go Mindful'

"Ga je met me mee naar de workshop? Myrea de Roo - Harteman is een topper!"

Michelle, cliënt in Bussum


"Jij biedt liefdevolle zorg."

Andrea, samenwerkingspartner in event bij Cordium in Nijmegen


"Myrea helpt vrouwen op een zeker moment in het leven, de boel eens goed 'op te schonen".
 


Simone, deelnemer event Nijmegen


"Dank jullie wel voor deze prachtige middag!"


Nicolette, samenwerkingspartner in Bussum


"Eigen bedrijf, heerlijk in verbinding met anderen. Helemaal jij.. merk ik daar steeds aan. Dat vind ik mooi!"

Rosa, cliënt in Nijmegen


"Iedere keer als ik het zelf niet snap maar aan jou probeer uit te leggen, krijgt het woorden. Jij geeft het woorden. En respectvol check je of het de juiste woorden zijn. Hierdoor ervaar ik begrip en houvast. Ik voel me veilig in plaats van onzeker. Je maakt mijn brij tastbaar en het krijgt daarmee to do's (ta dáá's zeg jij), waar ik wat mee kan. En het krijgt de zachtheid die me goed doet want wat was ik toch altijd streng voor mezelf. Jij bent duidelijk en lief tegelijk. Er is een hele berg opgeruimd hè! Jeetje, wat was ik hier aan toe. Ik heb nog een paar keer nodig zodat ik het voortaan ook zelf kan bijhouden en volhouden. Bedankt!"

Angelique, cliënt in Nijmegen


"Nadat ik de workshop en daarna de cursus bij jou heb gevolgd, hoef ik tegenwoordig je stem maar te horen en dan weet ik het weer, dan kan ik weer door. Wat is er veel ten goede veranderd in mijn leven en in ons gezin."

Jenny, collega tijdens management-periode


"Ik kijk met veel waardering terug op je warme persoonlijkheid en warme stem,

je oog voor de mens achter zijn/haar gedrag
en je vermogen structuur aan te brengen in chaos.
Ik heb veel van je geleerd."

Liesbeth, collega coach in Den Bosch


"Als collega heb ik zeer veel bewondering voor je opgebouwd. Je manier van omgaan met anderen vind ik zo krachtig! Ik vind het elke keer een feest als ik naar jouw werk mag kijken. Dankjewel voor datgene je me hebt voorgedaan."

José, Veldhoven


"Jij gaat voor waarden die de wereld beter, lichter (!) maken. Word ik blij van."

Monique, cliënt in Nijmegen


"Voor mij was het heel zinvol om wandelen in te zetten tijdens onze sessies. Al lopende kwam ik tot inzichten en hoop. Dat maakte me rustiger omdat ik een plan kon maken. Jij deelde een te groot plan op in hapklare brokken. Wat nu eerst? En dat hielp want ik verlies snel het overzicht en dan kom ik tot niks. Je brengt 'structuur' aan en ik leer daarmee om dat voor mezelf ook te doen. Ook in m'n huis hebben we dat gedaan. Er is meer overzicht gekomen waardoor ik meer doe dan voor ons traject. En waardoor ik nu wel toe kom aan wat ik het allerliefste doe. Waar ik echt mee verder wil. Daar heb ik nu zin in. Ik weet dat ik het kan. 

Sara (leuk hè, met het coachtraject 'Kiezen als De Wijze Saar'), cliënt in Nijmegen


"Het coachtraject ervaar ik als 'spelend leren'. Iedere sessie kom ik dichter bij wat ik hoopte. Leer ik m'n gedachten te sturen naar dat wat me helpt, ga ik blijer en met meer vertrouwen naar huis dan ik kwam, heb ik weer zin in m'n leven en weet ik beter wat me te doen staat. Je moedigt me aan om wat ik me voorneem ook echt te doen. Maar ik vind de totale verandering van m'n gevoel van angst en stress al heel veel winst. Waarschijnlijk plak ik er nog een traject achteraan als dat mag van jou. Dan ga ik tot de acties komen die ik me nu heb voorgenomen. En dan kun jij me daarin volgen en wat sturen of bijsturen. Dat lijkt me fijn. We hebben nog 2 keer samen, dus ik overleg nog wel met je. Het is veel geld, maar jij bent echt niet duur. Als ik kijk naar hoe mijn dagelijks leven er nu uit ziet en hoe het er twee maanden geleden uit zag, dan is het bedrag van 540 euro dat ik jou betaalde echt te weinig eigenlijk. Maar gelukkig voor jou heb je je prijs al verhoogd. Dat mocht echt. Dat moest echt. Succes Myrea, ik wens je nog veel cliënten die van jouw coaching mogen profiteren. En ik wens hun wat ik ook heb ervaren en nog ga ervaren."

Manou, cliënt in Nijmegen


"Je bent een heel lief en waardevol mens voor mensen zoals ik. Bij jou heb ik nooit het gevoel gehad dat ik moeilijk was want je luisterde altijd écht naar mijn verhaal of gevoel. Zonder daar een oordeel over te hebben of direct met praktische oplossingen te komen. Blijf dat ook alsjeblieft doen want er zijn veel mensen, waaronder ik, die dat heel hard nodig hebben. Deze mensen gaan zich met jouw hulp beter voelen. Dus dankjewel voor je luisterend oor, voor de leuke gesprekken die we hadden, voor de handvatten die je me gaf, maar vooral bedankt voor de hoop die je mij bracht. Gewoon, door mij, mij te laten zijn."

Jacqueline, cliënt in Huizen


"Je gaf me het vertrouwen in mezelf terug. En je hebt me geholpen om mijn drukke leven te overzien. Er is nu niet alleen meer rust, ik vertrouw mezelf nu ook dat ik het doe. Wat me steeds te doen staat om te blijven overzien. Heilige routine noem jij dat. Ik heb de keuzes gemaakt en ik maak ze nu dagelijks. De keuzes die ik nodig had en nodig heb om goed verder te kunnen zonder steeds weer in stressperiodes te geraken. "

Clara, cliënt in Hattem


"Jij valt samen met wat je doet. Voor mij werkt dat heel sterk."Dieuwertje, cliënt in Bussum


"M'n volwassen dochter was het niet eens met dat ik met jou in zee ging, weet je dat nog? Ik merkte echter aan alles dat jij me wél kon helpen. Ik wist de draad maar niet op te pakken nadat mijn man was overleden en niemand begreep het. Maar jij luisterde echt. En je ging een ontdekkingsreis met me aan, die me terug bracht bij waar ik blij van wordt, energie uit haal, waar ik voor leef. Je bracht me weer op gang. Mijn leven is weer de moeite waard geworden. Je hebt m'n man een mooie plek gegeven, ook letterlijk in huis een ereplekje, maar me ook laten zien dat ik zelf door mag met levensgenieten en met wat ik goed kan en graag doe. Ik doe er weer toe en het doet er weer toe. Dankjewel Myrea."

Rutger, cliënt in Nijmegen


"Je liet ons de structuur aan brengen waar het in ons gezin en in het bedrijf zo aan ontbrak. Je maakte blinde vlekken zichtbaar. Je heldere kijk en fijne aanwezigheid hebben we als enorm waardevol ervaren. Dankjewel."

Iris, cliënt in Nijmegen


"Aan Elfje de Roo - Harteman..."

J., deelnemer event in Nijmegen


"Wauw! Dank voor deze hele 'voedende' middag die jullie met z'n 3en hebben neergezet ."

Nadien, cliënt in Hilversum


"Mijn zoon en ik hebben allebei ADHD. Je hebt mij en daarmee mijn zoon veel gebracht waardoor we ons daar veel makkelijker staande mee houden. Dat we er trots op zijn ook nog, wie had dat ooit gedacht? Want ik was echt in een soort crisis toen ik je belde. Ons leven, onze woning en onze agenda is overzichtelijker nu. Ik kan mijn zoon daardoor beter geven wat hij nodig heeft, maar ook wat ik zelf nodig heb. En dat we volgens jou geen stoornis hebben maar een gave, dat begrijpen we nu. Jammer dat de term nog is zoals ie is, maar we voelen ons sterker en meer gewaardeerd. We kunnen nu vaak lachen om wat er gebeurt. En we weten nu wat ons te doen staat om dat gevoel te houden. Als ik of hij even moeilijk zit, kan ik je mailen en dan weet je altijd weer iets terug te mailen waardoor ik het weer zie zitten. Dankjewel dat jij er was en bent."

Nicole, cursist in Hilversum


"Met de workshop die ik bij je volgde overtuigde je me. Ik deed daarna de HSP-cursus bij jou.  

Jij bent heel belangrijk voor een veilige en fijne sfeer in een groep. En wat heb ik veel geleerd over mezelf en over hoogsensitief zijn. Ik kan met een goed gevoel hierover verder. En ik weet hoe ik het ga doen en dat ik het ga doen. Jij hebt met mij inzichtelijk gemaakt wat voor mij vanaf hier nu, helpend is.

Dankjewel Myrea, dat je me zag."

Charlotte, juf opleiding Levenscoach


"Verbonden met de wereld ga je voor dat wat wezenlijk is. Schoonheid, liefde, verbonden met een ander zie je al het goede. Ruimte, openheid, verwondering, opmerkzaamheid. 

Het vuur brandt, steeds meer."

M


"De overgang vond ik maar iets stoms. Jij hebt me laten inzien dat het ook een hele mooie fase is. Een belangrijke levensfase voor een vrouw. Dus de bijbehorende verschijnselen neem ik nu voor lief, al hoor je me nog wel eens vloeken.. Ik snap wat er gebeurt en ik heb jouw support aangegrepen om nu eindelijk te kiezen voor het leven dat ik wil leiden. Dat betekende nogal wat. Er staat me daarmee nu wel nog een hoop moois te wachten, dus daar wil ik je voor bedanken. Ik heb tijdens en na jouw coaching keuzes gemaakt die me dichter bij mezelf hebben gebracht dan ik ooit ben geweest. Het is een heel goed gevoel. En het is een fijner leven zo."

Katinka, collega coach in Harlingen


"Mensen voelen zich gezien in jouw nabijheid."

Henk en Ineke, leraren opleiding Stervensbegeleider


"We waren even huiverig over dat je misschien wat zweverig zou zijn. Maar dat bleek onterecht, je bent juist hartstikke aards."

Mary, cliënt in Baarn


"Dat ik niet gelukkig was ondanks al m'n spullen en activiteiten begreep ik zelf niet. Jij al snel wel. M'n bezit en tijdbesteding kwam niet overeen met m'n waarden. Met wie ik diep van binnen ben. En het klopte zo. Ik heb jaren een rol gespeeld omdat het zo hoorde. Tenminste, dat dacht ik. Jij hebt me laten ontdekken wie ik ben, wat ik graag doe en wat ik dus mag kiezen. De mensen om me heen zien een nieuwe Mary. Ik heb qua spullen veel los gelaten en ik heb een minder volle agenda. Ik kom op deze leeftijd eindelijk tot bloei."

Mark, collega coach in Soesterberg


"Zachte Kracht, té wowie!"

Harm, collega rond ggz-cliënten die we samen mochten begeleiden, Hilversum


"Waar jij opduikt, gaat de zon weer schijnen."

Els, cliënt in Bussum


"Met jouw begeleiding ruimde ik mijn zolder vol spullen en dozen, helemaal op. Het is een heerlijk atelier geworden waar ik bijna iedere morgen gebruik van maak. Ik droomde er al lang van. Jij liet het me verbeelden en gaf me de tools om er te komen. We werkten er samen sterk naar toe. En ik werkte tussen onze afspraken in door omdat ik er nu wél in geloofde. Ik heb niet alleen een opgeruimde zolder en een atelier, maar ik weet nu ook veel beter wat ik met mijn inmiddels gepensioneerde leven wil. En ik kies ervoor. Mijn man geloofde er eerst niet zo in, maar had al na twee keer in de gaten wat jouw coaching bracht. Dankjewel Myrea, het is onbetaalbaar, maar jij maakte het haalbaar en betaalbaar."

Tanja, deelnemer event in Nijmegen


"Ik kreeg met deze middag een groot kado en ik was niet eens jarig."

Last but not least: collega-ondernemer en vriendin Inez (een voorbeeld en inspiratiebron) appte me op 24-1-2020

"Zo fijn om je weer te zien! Je mag enorm trots op jezelf zijn, hoe je alles doet, toch vaak ook in je eentje, kanjer! Maar gelukkig ook een aantal lieve mensen om je heen waar je op kan bouwen. Sterke vrouw, super coach en geweldige vriendin! Succes met alles en ook sterkte met het verdriet waar je nu ook mee te maken hebt. Je doet het super knap!"

Enkele getuigenissen, zgn. testimonials, van vorige en huidige cliënten én van samenwerkingspartners en collega's, vind je op deze pagina. 

Op LinkedIn vind je mijn werkgeschiedenis, dus ook als welzijnswerk-werknemer. 25 jaar al!

In 2014-2016 was mijn werkgebied met m'n eerste éigen onderneming 'LIV! Levenscoaching' de regio 't Gooi. Met onder andere een HSP-café, een HSP-cursus en individuele coachtrajecten. Sinds 2016 is mijn werkgebied vnl. de regio Nijmegen maar via internet is dat inmiddels landelijk! 

Vorig jaar heb ik 'LIV! Levenscoaching' omgevormd naar mijn huidige onderneming: 

'Liever Opgeruimd'. 

Hiermee wil ik na 25 jaar een bescheiden welzijnswerker 'geweest te zijn', onbescheiden de wereld veroveren. 

Omdat het meer dient dan alle lieve individuen.

M'n missie: dat zoveel mogelijk vrouwen hun waarden gaan léven. Om daarmee niet alleen eerst hun eigen leven te veraangenamen, maar er ook de ander én de wereld positief mee te beïnvloeden. 

En eerlijk? Daarmee wil ik een mooiere wereld voor dieren bewerkstelligen. 'Ja, dat kan met behulp van Liever Opgeruimd' is mijn stellige overtuiging. 

Vraag gerust naar 'Hoe dan?!' en je gaat mij en m'n keuzes geheid beter begrijpen.