The Hour of Soulpower: kom GRATIS een maandcollage maken

Vanwege de aandacht die ik de individuele trajecten geef, is woensdag 29 januari van 11.00-13.00u voorlopig de laatste Hour of Soulpower bij BUUR. 

We maken dan een maandcollage voor de maand februari 2020. En als je wil gewoon voor heel 2020! Niet alleen een nieuwe maand, maar een heel nieuw jaar én een nieuw decennium ligt aan onze voeten. De jaren 20! Om te betreden. Met jóuw keuzes, moed (en angst), energie en wijsheid.

De adres- en contactgegevens vind je onderaan deze pagina. De tafel komt iedere keer vol dus meld je tijdig aan als je zeker me wil doen. Een losse workshop is 13 euro.

Vooraf: je hóeft deze pagina niet te lezen of te kennen om mee te doen. 

Met nul kennis meedoen kán prima! Maar voor wie info vooraf prettig vindt:Het maken van een collage (moodboard of inspiratiebeeld) is een helpende tool op weg naar jouw bestemming. Een Opgeruimd Bestaan. 

Veel nieuwe cliënten van Liever Opgeruimd zijn zo druk in hun hoofd of onrustig in hun dagelijks leven (of beide), dat ze focus en zín missen. Meer zoeken dan vinden en als het ware meer zwabberend dan wandelend door hun dag gaan. Richting?! Dúrven kiezen..?!

Wat natuurlijk níet tot voldoening (eerder tot stress en leegte) of tot Een Opgeruimd Bestaan leidt (eerder tot chaos en nóg meer 'versnippering') . 

Met het bewust werken aan richting (dat kan sterk met behulp van verbeeldingskracht) wordt koers hoúden gemakkelijker. 

Wordt steeds kíezen makkelijker.  

En dat brengt een hoop rust in plaats van angst.

En vaak: zelfs zín!

Een helpend beeld

Laat je verrassen in deze workshop. Door Myrea en door jezelf. 

Wat alvast duidelijk is, is dat je met een beeld-collage weg gaat. Dat je thuis kunt neer zetten of ophangen. Als een teken aan de wand, als een kompas om de komende maand op te varen.


Herken je dit?

* ik weet aardig wat mijn idealen zijn, maar ik kom nergens echt aan toe en het wordt niet concreet

* het 'normale dagelijks leven' waarbij iedereen maar door haar/zijn dag holt, stemt me niet gelukkig

* ik weet niet precíes wat ik wil, hoe ik het wil, maar dus wel dat ik het anders wil. Gaan. Doen.


Hoe zou het zijn als:

* je met gelijkgestemden bent, die jouw ervaring over het dagelijks leven herkennen en ook al zoekende, eindelijk mogen gaan vínden

* je alvast een paar tools krijgt die je helpen bij het bepalen van een fijne richting en het houden van een helpende koers

* je daarmee veranderingen in het dagelijks leven gaat bewerkstelligen die je steeds dichter bij Een Opgeruimd Bestaan brengen.. Waar rust is, waar jouw waarden Zijn en waar jij de passende keuzes maakt, mag en kan maken, die je welzijn goed doen (en de wereld goed doen)

* je zo elke dag sterker wandelt naar een rustiger, ordelijker, overzichtelijker en vervullender bestaan.


Dat is mogelijk als je meedoet met The Hour of Soulpower. Als je zo dapper bent om je mee te laten nemen door je eigen verbeeldingskracht. En dat bén je hoor, want hier is het laagdrempelig en veilig.

Je hart laten spreken op beeld. En met dat beeld je hoofd 'wakker' houden. De hoofd-hart-handen-verbinding te laten bepalen: wat jouw richting (dus) is, jouw koers. Jouw keuzes gaan zijn. Deze maand eerst. En iedere maand weer. Bij-stélbaar. 


Aan het eind van iedere workshop ga je naar huis met:

* de maandcollage voor de nieuwe maand die voor je ligt

* helpende inzichten over wat jou komende maand te doen staat (dat ontstaat met het beeld, héél mooi)

* meer moed en zelfvertrouwen over dat je het kán én dat je het waard bent

* fijne tips en tools om je dagelijks leven opgeruimder te léven.

Je workshop bij BUUR. was enorm inspirerend voor mij. ~ G.

Schrijf je in op myrea@lieveropgeruimd.nl

Myrea heeft zich vanuit een diep verlangen, voorgenomen om veel te delen. Met haar missie: Omdat dit individuen helpt hun koers krachtiger en prachtiger te varen. En zij er in gelooft dat de wereld daar baat bij heeft, beter van wordt. Liever. Vandaar de lage workshopprijzen.

Mail je aanmelding naar: myrea@lieveropgeruimd.nl

Myrea raadt aan om naast The Hour of Soulpower (mits je écht steviger wil gaan leven qua opruimen en zingeving), een individueel coachtraject aan te gaan. De informatie daarover vind je op deze pagina (en in het menu bovenin).

Maar ook als je daar niet voor kiest ben je dus bij The Hour of Soulpower hartstikke welkom!

Schrijf je tijdig in, want de plaats waar Myrea de workshop geeft, het mooie BUUR. in Brakkenstein, heeft plaats voor 8 mensen per keer. 

Meld je aan op: myrea@lieveropgeruimd.nl

Laat niets dat je hoofd nu verzint (daar is ons denken goed in), je tegen houden hoor. Want als je ergens een twijfel voelt, dan heeft dat waarschijnlijk met onbekendheid te maken (angst, onzekerheid, héél menselijk en herkenbaar). Je bent niet voor niks tot hier gekomen met lezen.

Dus wat let je om het gewoon een keer te proberen? Je bent vrij om het bij die ene keer te laten als het niet aan je verwachtingen voldoet of als je het niet bij jou vindt passen. 

Stel bij twijfel of om andere reden, gerust je vragen. En echt íedere vraag is goed.

Dus hopelijk tot bij BUUR. en anders op de mail!

Myrea de Roo - Harteman

myrea@lieveropgeruimd.nl

p.s. Wil je alvast aan de slag met iets voor jezelf, download dan via de homepagina:

De eerste 3 stappen naar Een Opgeruimd Bestaan. 

Ook zonder dit GRATIS handboekje in te vullen, kun je prima aan de slag bij de workshop. Maar misschien vind je het fijn om alvast met iets te kunnen beginnen.


Adresgegevens van BUUR.

De workshop vindt plaats bij: BUUR.

Deken Hensburchstraat 2, 6525VJ, Nijmegen

Parkeren is gratis en bus 14 naar Nijmegen Brakkenstein stopt er voor de deur. 

Koffie of thee betaal je aan het mooie BUUR. 

myrea@lieveropgeruimd.nl