Lente-Opruim Challenge

Met de crisis als kans en de overgang als helpende levensfase:

Vind met het opruimen van je huis, 

in 6 weken de rust &  jezelf terug

Wil je meer ruimte in je huis, eindelijk rust in je hoofd en écht liefde in je dagen?

Fantastisch deze challenge, dankjewel! Heel fijn dat je dit vanuit het spirituele gedachtengoed doet (nou ja, zo noem ik het). ~ G. 

Herken je dit? 

 • Je huis is een puinbak en je hebt je nu al zo vaak voorgenomen de boel op orde te brengen?
 • Inmiddels baal je van je eigen uitstelgedrag waarmee het opruimen een voornemen blíjft?
 • Zie je verschillende plekken om je heen die je inspireren en zou je zo óók wel willen leven?
 • Je hoofd blijft te vol, en je vraagt je af of dit misschien wel komt omdat je spullen er zo bij liggen?
 • Je bent regelmatig begonnen maar ergens na het begin strand je al met het écht opruimen?
 • Je gelooft er eigenlijk niet meer in dat jij het ooit voor elkaar krijgt: opgeruimd huis, rustig hoofd?
 • Iets in je hoopt altijd nog dat je ergens de sleutel & motivatie vindt naar daad-werkelijk resultaat?


Wat ik zie gebeuren:

Ik zie veel gestreste rustzoekers in de overgang als levensfase, in moedeloosheid vervallen waarbij ze:

 • niet meer blij worden van hun eigen thuisplek en dit uitstralen op huisgenoten & andere naasten
 • ze met deze stemming in een cirkeltje draaien van zoeken naar rust en het niet vinden daarvan
 • ook op andere plekken niet meer zichzelf zijn: werk, vrijetijdsbesteding enne.. eh.. zingeving?!
 • voelen dat er meer in zit, maar hoe daar weer naar terug te keren als er zoveel onzekerheid is
 • de stapels spullen, rommel en ruis in het dagelijks leven als normale basis zijn gaan aanvaarden
 • er iets in hun nog wakker is: het weten dat het zo niet langer kan en hoeft, óók gevoeld wordt.

Ik sta deze ochtend in de rij bij de stort met de auto vol geladen. Hoop dat ik op tijd ben om om 10.00 bij je video-les te zijn. 

Ik wil je graag bedanken voor deze opruimchallenge. Je video boodschappen waren hierin heel ondersteunend. Ik vond het liefdevolle boodschappen, met mooie inzichten en aanzettend tot actie. Het voelde voor mij de eerste tijd niet als een opruimfeestje. De laatste week voelde het echter minder zwaar. Ik heb echt enorm veel opgeruimd en weggedaan. Ook "dure" spullen kon ik na een van jou video's laten gaan. Dus nu...meer ruimte op onze zolder, schuur, kelder. Het schilderen van de voorzolder is na jaren eindelijk begonnen omdat daar letterlijk meer ruimte is ontstaan en wij ook enthousiast zijn over het resultaat. Ik had als eindresultaat van deze challenge onder andere een beeld van een opgeruimde lichte frisse voorzolder. Dat is al bijna gelukt! Er liggen nog wel wat klusjes: een lade, foto's.. maar dat voelt nu, na al dat werk wat is verzet, niet meer zwaar. ~ A.

Je hebt het nu al zo vaak voorgenomen en geprobeerd. Het écht opruimen van je huis, van je spullen. Het volhouden van het opgeruimd hóuden ook. Kortom, met je verlangen is niets mis. Maar het lúkt je niet? 

Maar lieverd, wáár en van wíe heb je ooit geleerd om écht op te ruimen? 

Want juist díe kennis, die gaat over opruimen als vak én over jou als méns, moet je hebben om een opgeruimd huis en een rustig hoofd te creëren én te behouden. Vertel míj als hooggevoelige vrouw met ADD-kenmerken wat.. Zonder houvast was ik érgens, tuurlijk en ben ik érgens.. vast. Maar ben ik niet op de plek waar ik nu Bewust Sta! Alle kennis, keuzes, levens- en werkervaring brachten me Eindelijk Híer. En nu deel ik het met jou. 

Ik geef het je.  


'Als het virus straks is uitgedoofd,

hoeven we niet verder te gaan met wat we al deden.

We kunnen ook opnieuw beginnen,

met de liefde voorop, het wij in onze harten, rust in onze tred

en een diepe waardering voor deze prachtige aarde

waarop we in vrijheid mogen rondlopen.'

~ Susan Smit


De opruim-challenge van Liever Opgeruimd: Vind met het opruimen van je huis, de rust en jezelf terug

Als je bereid bent om een klein bedrag te investeren in je huis, jezelf en je leven, dan is dit programma een prachtige kans! Het antwoord zelfs, mits je jezelf er echt aan verbind. En je hoeft niet zelf uit te pluizen hoe je route is, want die krijg je gepresenteerd. Je hoeft alleen de stappen te zetten waarlangs dit programma je leidt. Week 1 tot en met 6 = stap 1 tot en met 6. Hoe duidelijk. Hoe gestructureerd. Ik hou ervan! Zet dus je uitstelgedrag opzij en kies ervoor om nú aan de slag te gaan. Want hier is eindelijk die sleutel: 

Dit programma leidt je eenvoudig langs de 6 categorieën die jou blijvend resultaat geven:

 • Gedurende 6 weken, langs 6 categorieën, je huis (eindelijk écht) opruimen
 • Met een bewezen programma, dat het resultaat keer op keer laat zien, megamooi! 
 • Volgens een helder plan met eenvoud aan de slag. Ieder voor zich, voor een groter Waarom. 
 • Met de crisis als kans en de overgang als helpende levensfase. 
 • Jouw tweede helft? Een Nieuw Begin! Zie je al voor je hoe het wordt?
 • Er ontstaat weer fijne ruimte in je huis, eindelijk meer rust in je hoofd en als geheime bonus: meer liefde in je dagen.
 • Je vindt er jezelf mee terug. En da's míjn (bij)bedoeling. Want dat is mijn Grotere Waarom.

Waardig omgaan met je huis, met je spullen, 

da's waardig omgaan met jezelf, de ander en de wereld. En de wereld snakt er naar. Het vraagt 6 weken om jóuw resultaat te behalen én een deel te worden van de oplossing voor meer dan dát.

Tijdens deze 6 weken:

 1. Iedere week ontvang je een Facebooklive-les over de categorie van deze week
 2. Je krijgt de samenvattende blog, de tekst die de les helder weergeeft. Inclusief veel tips! 
 3. Met De Vrolijke Afvinklijst (printbaar) voor die week loop je de categorie en de subcategorieën langs. Dat doe je in de paar tijdblokken van 2 uur, die jij ervoor reserveert in je agenda
 4. Een Q&A (questions en answers)- video brengt je extra inspiratie via de vragen die binnen kwamen
 5. De weg wijst zich via de uitleg die je gedurende deze 6 weken steeds weer krijgt. En al in week 1 ervaar je de beloningen voor wat je aan het doen, aan het creëren bent!

Tijdens de opruimchallenge gebeurt er niet alleen in m'n huis, maar ook in m'n hoofd en hart 'n heleboel! Dankbaar voor dit mooie proces. Je doet het hartstikke goed, constructief en met veel liefde. 🙏 ~ W. 

Je werkt met de categorieën waarlangs je in het programma gaat:

Week 1: KLEDING

Week 2: BOEKEN

Week 3: PAPERASSEN

Week 4: KOMONO (ALLERLEI)

Week 5: EMO-STUFF (AANDENKENS)

Week 6: LÉVEN.

Binnen deze hoofdcategorieën kom je met behulp van het programma, alle spullen tegen die er aan verwant zijn. Aan het eind van deze 6 weken is alles van je inboedel, in ordelijke volgorde, door je handen gegaan. En dankzij deze structuur is er véél gebeurd! Met je huis, met jezelf, met je leven. Het wordt ánders vanaf hier. Béter. Want fíjner. Met meer rust. Dankzij het door jou gebrachte resultaat. Met míjn programma! Da's de win-win waar ik voor werk. Win-win-win eigenlijk, want dus niet alleen jij en ik blij, maar ook een ander is hierbij gebaat en zelfs de wereld wordt een mooiere plek met het klaren van je klus en met jouw 'jezelf weer kunnen zijn'.

 • De aanmelding voor de Challenge doe je op ieder moment met een JA GRAAG naar myrea@lieveropgeruimd.nl
 • Tegelijk met de overboeking van (tijdens de crisis geen 197 euro maar) 39 euro naar NL24 ASNB 0708 6269 55 t.n.v. M.J.W. de Roo onder vermelding van 'Opruim-challenge'.
 • Je ontvangt dan dírect de toegang tot de Lente-Opruim Challenge-pagina, waar alle weken en categorieën, overzichtelijk gerangschikt staan. Je begint gewoon bovenaan en dan wijst het zich vanzelf. Ik ben natuurlijk per mail bereikbaar voor evt. vragen die je onderweg tegenkomt. 
 • Met dít plan in de hand, hoef je alleen maar déze route te volgen om eindelijk tot het resultaat te komen waar je al zolang naar verlangt. 


Er is dus zoveel waarde in gebracht, dat het levensveranderend door werkt op álle leefgebieden, die jouw leven rijk is. Maar, die waarschijnlijk niet meer zo rijk vóelen. Onderdelen van je leven waar het op dit moment nog árm en overweldigend tegelijk voelt misschien.

Maar met het opruimen van je huis, het terug brengen van die rust en het (her)ontdekken van jezelf, zie je zeer waarschijnlijk snel een bijna magisch effect niet alleen op wonen, 

maar ook op werken, zingeving, recreatie, ontwikkeling, inspiratie, gezondheid, relaties en zelfs financiën!  Je gaat je leven weer léven:

Je hele leven krijgt weer liefde, lucht en licht! Dat is wat 'éindelijk echt opruimen' je bréngt. Je her-waardeert je bestaan. Er ontstaat met mínder, meer orde, overzicht, sfeer en eigenheid. Je Thuis wordt de plek die de basis biedt om op alle leefgebieden deze rust en voldoening te creëren en te laten ontstaan.


'Het proces waarbij je inschat wat je voelt bij je bezittingen,

vaststelt welke spullen hun diensten hebben bewezen,

je dankbaarheid uit en er afscheid van neemt,

is een onderzoek naar jezelf 

en een overgangsrite naar een nieuw leven.'

~ Marie Kondo

Wat mij heel erg helpt, lieve Myrea, zijn de inzichten die ik tijdens deze challenge op doe, dankzij hetgeen jij deelt, ons, mij leert! Over het opruimen en over mezelf:  ja, zó werkt het!"  ~ W.


Meld je dus nú aan met een JA GRAAG op myrea@lieveropgeruimd.nl samen met de overboeking van tijdens de Intelligente Lockdown slechts 39 euro NL24 ASNB 0708 6269 55 t.n.v. M.J.W. de Roo onder vermelding van 'Opruim-challenge.' De waarde is dus 197 euro, maar het lijkt me vanwege de Corona-crisis heel zinvol dat zoveel mogelijk vrouwen deze periode hiervoor benutten. De wereld klaart ervan op! 

Mailtje gestuurd en overboeking gedaan? Dan kun je mórgen beginnen, of op ieder ander voor jou gepast moment. Je ontvangt stap 1 tot en met 6 dan automatisch in je mailbox. 

Stel niet meer uit (niet alleen vanwege het nu voordelige aanbod, maar uitstellen is precies waarom het tot nu duurde, 

de onrust, de stress, het zoeken naar..),

pak je voornemen nu vriendelijk bij de lurven, door het in de hand nemen van een bewezen helpend traject. 

Na deze 6 weken sta jij er dan heel anders voor. Gegund! Want niet alleen fijn voor jou, ook voor anderen in jouw omgeving en voor.. de wereld. Jij kunt er beter zijn, je waarde vóelen en tonen, als jóuw huis op orde is. En jij rust in je hoofd hebt. Jezelf kunt zijn.

Ik stelde me op aanraden van jou voor hoe het zou worden en dat hielp me om per categorie te zorgen dat ik dát beeld bereikte. Zo kwamen al mijn boeken nu ín de boekenkast terecht (ik deed er 170 weg). Ook maakte ik iedere week makkelijker de keuzes die ik te maken had. M'n huis knapte op en ik knapte op. Halverwege de challenge zeg ik al: dankjewel Myrea, want dit had ik nodig. ~ Annemie 

Grijp je kans dus juist nú! Deze tijd van crisis en onzekerheid vraagt om hándelen. Om de tijd núttig besteden. Om het benútten van je tijd dus. Geef betekenis aan deze tijd.

Ik heb de prijs daarom tijdelijk op 39 euro staan. In plaats van op 197 euro. Waar we weer verruimen in mogelijkheden in de samenleving, verhoog ik de prijs ook weer. Maar nu mogen we elkaar als mensen extra ondersteunen en méér geven op ieder terrein en waar het maar kan. 

Bij deze mijn waardevolle bijdrage! Voor jou en voor de wereld, 

Myrea de Roo - Harteman

p.s. 

Jouw 2 kleine acties voor je begint met de Lente-Opruim Challenge: Vind met het opruimen van je huis, de rust & jezelf terug:

1. Meld je aan met JA GRAAG op myrea@lieveropgeruimd.nl

2. Maak 39 euro over op NL24 ASNB 0708 6269 55 t.n.v. M.J.W. de Roo onder vermelding van 'Opruim-challenge.' 


Daarmee krijg je de toegang tot de challenge, stap 1 tot en met 6, automatisch in je mailbox.

Enjoy!