Zoek je jouw richting, koers, focus? Doe dít!

29-01-2020

Als je, zelfs nu je in het midden van je leven bent beland, nog altijd zoekt naar 'wie ben ik', waar sta ik, wat staat me te doen, doe dan deze fijne oefening. 

Het helpt jou jezelf inzicht te geven in: wat zijn thema's, wat is de rode draad, wat zijn helpende elementen, wat pást bij me en mag ik dus naar me toe halen, 

iedere dag weer (waardoor je leven vanzelf fijner, leuker, passender en zingevender wordt). 

Durf jij díe keuzes te maken? 

Met even een maandcollage maken win je de 'wedstrijd' niet, maar onluikt er wel iets kleins. En dat kan grote vormen aannemen, als je ook op andere helpende tools, oefeningen en inzichten gaat varen. 

Denk je dat ik jouw coach daarin kan zijn met het bewezen resultaat programma: Kies Als De Wijze Saar, mail me dan op myrea@lieveropgeruimd.nl

dan maken we een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake/kennismaking waarin we samen kunnen vaststellen of dit wel of niet jouw pleister op de wonde is. Eentje die jou past om de tweede helft van je leven nou eens écht jóuw leven te gaan leven. 

Als ik twijfel doe ik het niet, want mijn beste trajecten gaf ik aan de mensen van wie ik vooraf al wist: deze is voor jou. 

Op de Homepagina vind je ook het gratis e-book!

Myrea de Roo - Harteman 

Levenscoach voor vrouwen in de overgang. 

p.s. Don't worry als je niet in Nijmegen woont, het coachtraject kan online via Skype of whatsapp-beeldbellen. Dat merk je al in het intake-/kennismakingsgesprek dat we,  in het geval je niet in mijn regio woont, óók op die wijze doen. 

 Daarin kun je zelf vaststellen of dit inderdaad goed werkt voor jou. Zo niet? Niet doen dan!