LOSLATEN / OVERGAVE.. wat staat jóu te doen als je eerlijk zou zijn? 

08-06-2020

In de facebooklive van 8 juni 2020, trok ik de waarde van de week: LOSLATEN/OVERGAVE. Over de spagaat waarin we deze 'sandwich-fase' zijn (kinderen nog thuis en toch al mantelzorgen voor je ouders bijvoorbeeld. En waar blijf jíj dan helemaal?). 

Hoe iets vol te houden of te verbeteren is en wat je daarvoor te kiezen hebt. Wat je lós te laten hebt (dus). Te dúrven. Spullen die in de weg staan, een vriendschap die je leegslurpt, een afspraak die je al jaren beklemt, een norm waar je steeds aan 'moet' voldoen, een activiteit die je eigenlijk alleen 'doet omdat iedereen het doet'.. Een t.v-programma dat je kíjkt vanuit.. wélke behoefte precies?! (Commerciële zenders, skip ze gerust als je HSP'er bent, veelal way too overweldigend qua licht, geluid en inhoud, zeker vóór bedtijd. En nee, daar is niks overdreven aan. We hebben ons vaak de 'verkeerde/belastende' gewoontes aangeleerd, vanuit een andere gedachtegang dan eentje die helpend was en is.).

Lieverd, je midlife is hier. Ga loslaten en jóuw leven leven. Dat mág.

Mature your character. ;-) 

Reik gerust uit voor een paar tips op myrea@lieveropgeruimd.nl (of voor een coachtraject natuurlijk, maar kan me voorstellen dat je me eerst even rustig wil leren kennen, dan bepaal je daarna zelf of je het met de tips doet, 

of dat je zegt: I want (need) more.). 

Myrea