Intiem met jeZelf..

21-05-2019

Wat bedoelt ze? Heeft ze het over masturbatie?!

Gauw lezen!

'Ze' heeft het over verbinding, 

de intimiteit, de liefde die we als mensen van nature zoeken, want: nodig hebben. En die 'ons Sarah's' na een paar decennia op dees Aard' zoveel prachtig moois en ook zoveel pijn en teleurstellingen heeft gebracht.

Want kijk eerlijk terug op je leven 'so far': welke verbindingen hebben je Gegeven, en welke verbindingen hebben je gekóst. De meeste: van beide. 

Da's logisch, we (en ze) zijn mensen, geen 'goden'.

Heerlijk euforische- en nog altijd diep brékende gevoelens komen terug als je terug denkt aan geluk en afgrond. En wie weet hoe actueel nog (eh.. ja, poeh, echt nog niet alles verwerkt).

De overgang biedt een prachtige brug voor een terugblik. Omdat je op deze brug óók een vooruitblik kan werpen. Op een helpende Wijze.

Op de brug van de overgang Zijn geeft je de mogelijkheid te Zien dat je de afhankelijkheid van intieme verbindingen via een ander, van je af kunt werpen. 

Je dacht en denkt nogal sterk afhankelijk te zijn van the outer world? Lieverd, jij Bent je eigen Connectie. 

In ieder van ons huist de verbinding met Meer, Hoger, Dieper. (zet die drie woorden tussen aanhalingstekens en het begint echt seksueel te worden ;-)

Voor die Verbinding, die ons #zingeving doet ervaren, die ons leven Betekenis geeft, blijken we niet afhankelijk te zijn van hem, haar of hen! De ander. Ieder ander.

'Zij' zijn er op de manier die 'zij' verkiezen te leven. Jij bent er Zelf ook! 

En als je de verbinding met je Hogere Zelf weet te maken, door eerst maar eens je zielswaarden te leren kennen, dan kunnen zij hoog of laag springen, heul lief zijn of zich vergissen middels 'akelig gemeen', de Rust zit dan in jou! Hoe. Dan. Ook. 

En Altijd. 

Ik leerde dit pas vorig jaar écht. Door eenzame, wanhopige gevoelens toe te laten, ik had geen keus, zo voelde dat toen. En vanuit een overlevingsinstinct (want doodgaan van binnen, dan wil je wel) te gaan ontdekken hoe ik in HEMELSnaam (!) hier ooit de rust in ging vinden. Met PTSS-klachten, de situatie nog niet zien eindigen.. en ja hoor, ik vónd de sleutel. En die lag nergens anders dan in mij-Zelf. 

Ik ontdekte een ruimte en een vertrouwen die ik zonder deze persoonlijke levenservaring niet zo groots (snel en 'gemakkelijk', ahum) zou hebben ont-dekt.

De link met opruimen? Je ruimt in jezelf een slordig, saboterend bergje Beperkende Overtuigingen op. Niet-Helpende-Gedachten. Een bergje dat de deksel stevig op je ziel probeert te houden. En daar is 'het bergje' goed in. Maar je saboteert je eigen Ruimte! Je eigen Licht, je eigen Liefde!

Daar waar de intimiteit met jeZelf er dus altijd Is!

En die intimiteit, die zielswaarden eenmaal verbonden met jouw dagelijks leven en de keuzes die je maakt, maken dat opruimen als vanzelf gaat. In huis en in hart. Omdat je de schoonheid en de orde wíl omdat het resoneert met iets Groters en het je (dus) rust en voldoening brengt. De daad-werkelijk Intieme Ruimte heeft geen plaats voor ruis, rommel en zooi.

Daar is het zo overzichtelijk en helder als wat. Daar kún je, indien je eerlijk bent en je  moedig toont, dan alleen maar in mee (resonerend). Anders gaat dat bergje er weer liggen. En dat gaat er menselijkerwijs liggen, maar je blijft het dan zien en steeds willen opschonen. Eerst pittig, later steeds korter, makkelijker, Fijn werk!

En als je daar wil masturberen, ga je gang, 

maar Dáár is het juist een prachtige ruimte om te Delen, Aan te Raken, Sámen Intiem te Zijn. En daar hoort seks bij ja.

Maar dat deze blog dus niet persé daar over ging.. dat voel jij nu ook wel.

Dankmasté!

Spread the joy of Being.. 

een Saar met Flair.

Myrea

Holistisch Opruimcoach voor vrouwen in de overgang

myrea@lieveropgeruimd.nl

p.s. Komende weken bouw ik een gratis tool om zonder persé 'dergelijk' persoonlijk leed te hoeven doorstaan, toch te ontdekken wat er bij jou onder het luik schuilt. In welke waarden jij rust & voldoening vindt. Zodat je daar meer kunt gaan Zijn. 

Je gaat daarmee ook ervaren wat het luik gesloten houdt. Welke Beperkende Overtuigingen, vanuit 'klein denken', 

jouw Ruimte slechts deels toegankelijk maakt.

Vrouwen, hoe heerlijk, de overgang als brug naar Dáár. Daar waar het Goed is. No. Matter. What. 

Ga je mee?

Warning: eenmaal beginnen werkt door in álle leefgebieden. Tot je eetgewoontes en je tas aan toe. 

But thát's one of the nicest things about this community! Laten we als Sarah's niet alleen ons eigen leven, maar daarmee ook de wereld mooier maken. 

Geef het door.