In beweging jij! De tweede helft is hier!

22-10-2019

Vorige week knutselde ik de nieuwe versie van m'n elevator-pitch in elkaar.

Voor de niet-ondernemers: een stukje tekst waarmee je, in de tijd dat de lift van de 2e naar de 3e verdieping vliegt, aan je liftgenoot kunt uitleggen, 

wat je doet en voor wie.

Het is inmiddels al versie number five ;-) maar het past in waar ik nú sta, met de vrouwen die mee lopen omdat ze waarde halen uit m'n onderneming.

En waar de ene bij me zít (in Sarah's Opruimcafé) waar ik maandelijks tools en inspiratie deel om je leven te vereenvoudigen, beter te overzien, ríchting te bepalen.. 

de ander al lópend haar geest verruimd (wandelen als onderdeel van individuele sessies, luiken open, jouw leven helder overzien),

is weer een ander op de vlóer, als metafoor van het eigen leven, in beweging:

zoals eergister tijdens het vrouwenevent in Nijmegen, waar ik een workshop gaf in een kwadrant in de ruimte: 'Om je leven een beetje inzichtelijk te krijgen'. Waar knelt het?! Waardoor kom je maar niet verder..

Waar stá je nu. Waar wil je überhaupt heen. Wat is je koers, wat gaat je focus zijn.

Met op die vloer geheid je eigen confrontatie of jij jezelf aan het hélpen of juist aan het belemmeren / aan het saboteren bent (of iets of iemand jou aan het helpen of aan het belemmeren is, 

of eerder: jij diegene je láát helpen of je láát belemmeren). 

Volg je me nog?! 

Wat onderweg losgelaten mag worden dus. Of juist opgezocht, omdat het je hulpbronnen zijn.

Hetgeen waar dit najaarsseizoen ons zo prachtig in voor leeft. De stam staat, de wortels verstevigen zich met de juiste voeding, maar de bladeren laten los. 'Out with the old, make space for the new!'

Komend weekend duik ik zelf de Twentse herfstbossen in. Ga ik één en ander uit deze eerste periode met Liever Opgeruimd weg laten waaien. Loslaten wat niet meer dienend is, ruimte creëren voor de volgende fase.

Ga ik de mogelijke regen me laten verfrissen en me warmen aan herfstzonnestralen (en anders aan een soepje en een houtkachel) :-)

Met een goed boek erbij, een schrift voor ideeën en prioriteiten in de nieuwe ruimte die voor me ligt. En daarmee voor óns ligt. Want het is heerlijk om te merken, hoe er al verbonden wordt met 'Saar', met Liever Opgeruimd. Waarmee er keuzes gemaakt worden die levensveranderend zijn! Da's toch gááf? Want: nú al, in drie maanden tijd.

Ik ga dus niet meer zeggen dat ik startend ondernemer ben. Want 't is wel mooi zo. Er staat al iets heel stevigs. Met 5 jaar 'LIV! Levenscoaching' en de omvorming van afgelopen juli naar 'Liever Opgeruimd',

waren dit, de eerste 3 maanden, startfase genoeg.

Ik ben onderweg en wij zijn onderweg.

M'n individuele trajecten heten tot januari Try-Outs tegen die try-out prijs. En vanaf januari ga ik de prijs verhogen. Degenen die nu willen instappen doen er dus hun voordeel mee en dat gun ik ze oprecht van harte. Want de moed om met mij het pad te lopen dat jóu dichterbij jóuw overzicht en ontspanning brengt, dat vertrouwen nu al, dát vind ik wel wat waard.

Jij helpt mij met de programma-lijn bijstellen waar nodig, ik help jou met het geven van álles wat in mijn programma zit. In 7 sessies gaan we samen onderweg en komen we drie maanden later op de plek waar jij wéét: hoe nu, wat hier.

Ik bied het nu aan voor 540 euro, en da's ook nog inclusief werkboek en wekelijks een Q&A-mailwisseling,

ik bedoel maar. Dus wil je try-outen, ben je klaar met wat er allemaal aan ballast op je pad is beland aan spullen, mensen, to do's en activiteiten,

en is het tijd voor ruimte, voor daad-werkelijke keuzes, maar dan wel stap-voor-stap volgens een helpende route? Met andere woorden: heb ik tijd/ruimte voor jou te reserveren na mijn Twentse uitwaai- en loslaat-weekend? 

Mail me dan een 'yes, een intake graag' op myrea@lieveropgeruimd.nl 

Dinsdag de 29e ben ik er weer en behandel ik de aanvragen voor een gratis half uur nadere intake (waarin we samen eerlijk bekijken of dit traject voor jou is) op volgorde van binnenkomst.

En als m'n agenda tot januari vol is, dan is dat zo. Iedereen die daarna wil instappen, heel fijn (ook vooral voor jezelf), maar niet meer voor deze prijs. 

Ik geef het je dus graag mits het waarde heeft voor jóu.

Om dat zeker te weten, meld je in m'n mailbox de yes, met kort jouw situatie nu, en kort het verlangen 'waar het heen mag'. Ik mail je dan zeker terug.

Maar éven geduld voor een reactie van mij dus, want ook ik ga even een kleine week opschonen, opruimen, loslaten. Dat ieder seizoen even. Heel gezond. Wat zeg ik: een heuse aanrader.

Op wel-zijn! Voor jou, mij en al wat leeft.

Myrea de Roo - Harteman, 

Zingevingsbegeleider en Keuzecoach voor vrouwen in de overgang

p.s. En mocht je je afvragen wat nou die elevator-pitch werd: "Ik beweeg zoekende vrouwen met een te vol leven, die vastlopen tijdens de overgang, deze levensfase te benutten voor het eindelijk maken van passende keuzes, zodat ze met een opgeruimd gevoel en wijzer dan ooit, zacht én krachtig hun tweede helft binnen treden."

(Ja dat 'treden' is nogal een woord hè. Maar het is ook eindelijk, als het ware een kroontje mogen opzetten. En dat heeft met waardigheid naar jezelf en eerbied voor het leven te maken. Het is tijd, nú sta je hier. En je hebt zoveel te géven. Later als er geen helft meer is, wil je terugkijken met een goed gevoel over wat jíj destijds verkoos.)

En je gaat zien dat dit ook voor jou is weg gelegd. Om te mogen oppakken.

p.s. 2. Wil je beginnen met een fijne oefening rond waarden en waardigheid? Om ontspannen en voldaan, met meer overzicht over wat je aan het doen bent, je dagen te vullen: in plaats van dat je geleefd wórdt? Download dan op de Homepagina gratis en vrijblijvend het handboekje 'De eerste 3 stappen naar Een Opgeruimd Bestaan.' 

Laat je verrassen hoe eenvoudig het is om te beginnen! Niks therapie, niks gedoe en zwaar en moeilijk. Speels juist! En fijn! Veel plezier erbij. Met thee met iets lekkers.

Liefs!