De Formule die je brengt naar Rust in je hoofd en Voldoening in je dagen

17-09-2019

.. En die formule héét:

Sarah's Opruimformule!

Dus ja, leer op deze leeftijd nog maar even uit het hoofd (of beter, zoals de Engelsen zeggen: learn by heart):

4 x S = 4 x O.

Want al lerende over, en werken met het gevoelige leven en het sterven, opruimen en de overgang,

kwam ik tot deze bijna wiskundige, maar zeer handzame formule.

De basis waarmee ik cliënten en volgers van Liever Opgeruimd ondersteun. Met trouwens een grotere missie dan dát, maar daar was je vast al achter.

De formule is al jaren theoretisch en praktisch getest en het wérkt.

4 x S = 4 x O.

Maar allereerst: je leven organiseren is maatwerk. Dat hoort er eigenlijk nog wel boven te staan. En dan zeker niet in kleine lettertjes:

Wat is je persoonlijkheid, wat zijn jouw waarden en waar ga jíj rechtop van zitten.

Want dát is het uitgangspunt van jouw opruimformule, dat máákt Sarah's Opruimformule als vanzelf voor jouw leven werkzaam.

Daarmee kun je 'm dan zó uitrollen in je dag, in je dagen aaneengeregen. In je leven. En leidt het dus tot veel meer dan rust en voldoening. 

Dan kom je met orde en overzicht tot vervulling, want dan kom je toe aan waar je altijd aan toe wilde komen. Bleek gewoon dat je te bézig was. Met: je spullen beheren, voorkomen dat het mis gaat, voldoen aan de verwachtingen van anderen, ballen in de lucht..! En.. door. Natuurlijk. 

Nou ehh. Onnatuurlijk. Voel maar in je lijf. Dat is daar niet voor gemaakt. En hoe God, Liefde, Allah of Universele Intelligentie ook heet: je bent er zéker niet voor bedoeld. Je leven is er te kostbaar, te waardevol voor. In cirkeltjes ronddraaien en vervolgens afzwaaien? Nope.

O.k., 'sounds reasonable', hoor ik je denken. Ook:

'Maar waar stáát de formule van Saar 4 x S = 4 x O nou voor Myrea, 

huphup, voor de draad ermee'?

Nou lieverds, Het Grote Geheim, dat ik lekker dwars maar altijd liefdevol aanvlieg betreft:

Met

Simpele (eenvoud is key, weg met de ingewikkeldheid, het eindelijk/júist volhouden)

Strategieën (ontdek en volg steeds dát plan dat werkt)

Steun (mens en middel, ook gerust in meervoud)

en

Structuur (dít lijkt het toverwoord)


rol ook jij waardig gedragen door naar


Orde (diepe zucht, eindelijk)

Overzicht (helderheid met minder)

Ontspanning (innerlijke rust, overgave in het nu)

en écht, maar dan ook écht helemaal

O.k. zijn (er mogen zijn, ook van jezelf, er toe doen, dat wéten. Kúnnen doen wat je altijd al kwam doen, op dees aard. Met de aanvaarding wat er was, is en wat er niet (meer) is).

Weet je wat, nu ik toch uit de school klap met het weggeven van een toverformule voor Sarah's, 

ga ik ook meteen de sleutel meegeven om de formule te doen werken en dan begin ik aan m'n boek denk ik ;-)

Ik houd namelijk niet van gesloten deuren waarachter iets verborgen ligt wat je gewoon nodig hebt om te kunnen kiezen voor dat wat je wordt voorgehouden.

Dus onthoud:

dat om het waardig gedragen proces qua uitrollen mogelijk te maken, de 4 V's nodig zijn. Da's de ware kracht ónder de formule.

Zoals de aarde je draagt, dragen de 4 V's Sarah's Opruimformule, jouw opruimformule:

Verlangen (sterk, meer dan 'een gevoel'!)

Verbeelden (het levendig voor je zien!)

Vertrouwen (da's meer dan hopen, da's echt geloven dat het kan en gaat gebeuren)

Volharden (consistentie gevraagd, dat kun jij ook, mits intrinsiek gemotiveerd. Daarmee wordt discipline namelijk: heilige routine, de routine die je kiest omdat je het niet meer anders wíl. En dat intrinsiek gemotiveerde, maakt volharding trouwens hartstikke zacht).

Dan heb je hiermee alle ingrediënten te pakken, jij bofferd.

Kortom: onderweg! Op naar daar: Liever Opgeruimd. Jezelf te geven, de ander te raken, de wereld te verblijden. Maar begin gerust jezelf van meer rust en voldoening te voorzien. Da's echt het Begin. 

En ook al vind ík je hier al helemaal o.k. (hartje), het vinden van rust en voldoening is zeer waarschijnlijk ook jouw sterke verlangen.

Dus: 4 x S = 4 x O:

laat je persoonlijkheid, je waarden en hetgeen waar je ziel van gaat zingen dus het uitgangspunt zijn. Want je leven organiseren is maatwerk.

Kom dan met Simpele Strategieën, Steun en Structuur (die voor jou werken)

tot Orde, Overzicht, Ontspanning en O.k. zijn,

en weet je het gehele proces stevig gedragen door jouw eigen Verlangen, Verbeelding, Vertrouwen en Volharding.

Het komt dan meeeer dan goed lieverd!

Stap. Voor. Stap. Begin maar bij je waarden.

En reik gerust uit. Ik ben er om je te coachen en te begeleiden. Als je dat wil. En ik heb ervoor gekozen om het grote coachtraject te verkleinen naar een instaptraject voor het leggen van precies déze basis. 

Als jij het dan genoeg vindt, dan laten we het daarbij. En als je verder wil, kun je een vervolgtraject verkiezen. Next level, wordt dat dan.

Maar hartstikke nieuw dus: 

er is een vriendelijke instap mogelijk qua tijd, aandacht en energie. En daarmee qua euro's natuurlijk. De euri die jij en jouw leven natuurlijk wel hartstikke waard zijn. Het gaat over je leven. 

Liefs! Myrea

alias Saar met Flair

Overgangsconsultant, Opruimcoach, Zingevingsbegeleider

p.s. Eerst? Het ontdekken van je waarden. Dat doe je met behulp van de gratis download 'De 1e 3 stappen naar Een Opgeruimd Bestaan.' Die download je op de homepagina (in het midden vind je een invulformulier).

p.s. 2 Wil je toch daadwerkelijk meteen al sámen aan de slag, vul dan de láátste plek op de workshop aanstaande zaterdag in, 

of kom naar de workshop woensdag 25 september van 10.00-12.00u. bij BUUR. in Nijmegen (gratis, wel even aanmelden op myrea@lieveropgeruimd.nl). 

Voor een individueel traject of een gratis sessie van een half uur beeldbellen via Skype of Whatsapp (voor alvast 2 gratis waardevolle tips) mail je me op  myrea@lieveropgeruimd.nl en dan spreken we een datum en tijd af.