Beter de kerst door & níeuw 2020 in? Kies één van deze 2 aanbevolen workshops

10-12-2019

Wanhopig over je situatie? 

Je hoeft het niet allemaal zélf te bedenken lieverd.

Je dóet het wél zelf, nu of straks, het kiezen van: 

wát dus nu éérst. En met de handvatten die je kunt krijgen, gaat dat een stúk gemakkelijker.

Dat allenige.. dat bijna eenzame zelfs.. dat is een gevoel waarvan je mag zeggen: zó hóeft het niet langer.

Ook jíj mag je verbinden met hulpbronnen die jóuw proces ondersteunen. Ook als je het hele proces nog niet helder hebt. Of zelfs: júist als je het hele proces, of zelfs het begin daarvan nog niet helder hebt, maar je alleen nog weet: 

zó ga ik niet langer door. Het vóelt als verwarrend, als niet mezelf, als chaotisch, stressvol en veel.. 

Dít is niet mijn leven, dit is niet de kwaliteit van leven, het welzijn, de ontspanning, het comfort, waarmee ik mijn (tweede helft van mijn) leven wil léven.

Of misschien ben je al wel in de up van: Ja! Ik wil juist Léven. In plaats van geleefd wórden. En daarom sluit ik me aan bij hulpbronnen. Verbínd ik me daarmee.

Hoe dan ook: denk maar niet dat ik en andere coaches, zélf in een vloek en een zucht aan kwamen waar we nu staan. Nope. Not. At. All. 

There's work to do. To chóóse for.

Tijd voor: keuzes maken vanuit een soort regisseur-stoel. 

Waarbij je natuurlijk ook echt weet dat sommige dingen, life-events, keuzes van anderen, je tijdens het (ook dagelijks) leven overkómen. Maar waar je dan vervolgens mee óm kunt gaan, omdat je vanuit een plek van kracht kiest. In plaats van uit een plek van vermoeidheid, kwetsbaarheid, angst, gevoelens van zwakte, pijn, verdriet, teleurstelling en moedeloosheid.

Het is tijd voor jóu. Dus ga geen genoegen nemen met de waan van de feestmaand, met opgelegde gewoonten van familieleden, met stressvol het nieuwe jaar in, met 'dat de dingen je overkomen' en jij vanuit ja.. vanuit wát eigenlijk?, 

je keuzes maakt en je reacties 'geeft'. Volgens jóuw niet-helpende patronen. Logisch en hartstikke menselijk dat je steeds dat paadje liep en loopt. Maar:

Ga bewuster kiezen. Vanuit een plek van Bewust Zijn. Zodat je in jóuw kracht gaat komen. Da's niks vaags als je die krachtplek eenmaal kent, dan voel je juist prima als je er in of er even helemaal uit bent. Ik ben er op dit moment ook niet helemaal in, een maand geleden stond ik op de uitvaart van m'n vader en morgen ben ik bij de notaris om z'n nalatenschap af te gaan handelen. 

Believe me, life for me is also confusing right here & now. En that's totally fine for now, 'me mourning'.. De mij helpende onderstroom, mijn basis, is er namelijk altijd óók bij, want die heb ik me inmiddels eigen gemaakt.

En jij vanaf hier, hoe ga jíj verder? Want dat gaat jou ook lukken met waar jíj op dit moment staat, in hoeveel verwarring dan ook: 

ga jij jóuw leven léven. Bouw jij aan jóuw basis. Vanaf hier, vanaf kerst is ook mooi en vanaf het nieuwe jaar is prachtig. Wat zeg ik:

Vanaf Het Nieuwe Decennium! 2020. De jaren 20. Dát wordt het, die worden het. All Yours. Als je wil. Met nog een half leven vóór je. En met daarin (eindelijk?!)  de lieve aandacht voor je zelf, kun je gaan géven, ook aan de ander. Aan de wereld. Ook al is daar 'these days', 

véél dat verwarring brengt.

'Gewoon' Blijvend Geven. Want blijvend in je kracht? Ja hoor, en da's best eens een dag lanterfanterend, bij komend van wat was of ís, huilend en tranen drogend (zie mij deze dagen, zakkend in de realiteit: 'nooit meer ons pap'..) 

en dat is mét de stress-momentjes waar je (sneller) uit komt omdat je weet wat je te #doen staat :-) I can tell. Ik was dus vol op beide plekken. Niet in m'n kracht, de ander, de wereld pleasend én sinds m'n 40e, wél in m'n kracht, mezelf, de ander én de wereld vooruit helpend.

Ik geef vandaag twee workshop-tips voor ook jóuw Nieuw Begin, omdat je tot hier gekomen bent met lezen, en ze dús voor jou zijn:

  • Er zijn nog 2 plekken bij de workshop: Yoga, ayurveda & de 4 seizoenen. Deze is komende zaterdag, 14 december van 10.00-15.00u., inclusief lunch.

Deze workshop wordt gegeven door (ook mijn) yogalerares en ayurveda-consulent Anne-Joëlle. Zie voor meer info het facebook-event Yoga, ayurveda & de 4 seizoenen. Over 'een krachtige basis leggen' gesproken! Je meldt je aan of stelt je vragen via info@joellesyoga.nl 

  • En er zijn nog 4 plekken bij de workshop: Sarah's Opruimcafé. Deze is de zaterdag daarna, op 21 december van 10.00-12.00u. 

Daar ga je tools aangereikt krijgen (en we oefenen er meteen mee, zodat je er daad-werkelijk mee verder kan) 

om je mind, body & spirit samen te laten werken richting de voor jouw gewenste situatie. 

Ga achter je te laten wat er in je huidige situatie níet strookt met zoals jij het graag ziet, ervaart. Ont-dek wat je bedóeling is met de tweede helft van je leven (omdat er geen derde helft hier te verkrijgen is.). En om te beginnen wat de bedoeling is met kerst & vanaf oud en nieuw.

Déze workshop wordt gegeven door levenscoach voor vrouwen in de overgang Myrea. (Hey, it's me! Yep, haha..). Meld je voor déze workshop aan op: myrea@lieveropgeruimd.nl

En ga de kerst, het nieuwe jaar én a whole new decennium (hoor jij nu ook het lied uit Aladdin: a whole néw wórld? ;-)) wijzer in dan dat je er uit wandelde:

hoopvol, vertrouwen-wekkend, zin-gevend!

Klik hier voor de workshop van Anne Joëlle op zaterdag 14 december

en 

Klik hier voor de workshop van mij op zaterdag 21 december

En dan zien we je graag in de yogastudio ver-schijnen (en juist als je nog niet vér schijnt, dan ben je zéker welkom). 

Tijd om weer een beetje lícht te gaan geven toch? 

Gegund!

Myrea

p.s. Om welke reden dan ook niet aanwezig bij de workshop? Download hier dan  de 3 eerste stappen naar Een Opgeruimd Bestaan, zodat je tóch met een mooie en gemakkelijk in te vullen tool, aan de slag kunt. 

Heb je vragen of opmerkingen, deel ze dan onder deze blog of mail me op: myrea@lieveropgeruimd.nl Alle vragen zijn welkom. Op het moment dat je deelt wat je zwaar op het hart ligt, wordt het al wat lichter. Da's heel lief voor jezelf! En laat dat 'lief zijn voor jezelf', nou precies de training zijn, die je steeds verder brengt, naar Daar Waar Het Goed Is. Hoe hard het ook dondert. Hoe heftig iets ook is. Dan heb je een eigen basis, waar je altijd welkom en veilig bent. En van waaruit je altijd weer verder kunt. 

Vol Liefs!