Vind eindelijk de rust in je hoofd én vind daarmee jezelf terug, better than ever. Dankzij dít bewezen 3 maanden (individuele) programma: 'Kiezen als De Wijze Saar'.

Van meditatie tot mindfulness geprobeerd maar niks helpt écht? Ont-dek je resultaat bij jezélf, alles ís er namelijk al (verstopt geraakt onder en verstrikt geraakt in een veelheid). En dáár breng ik je naar terug. Naar die rust van mínder spullen, mensen, activiteiten (da's méér). Naar minder ballast en gedoe. Naar kiezen voor eenvoud. Naar jóu.. Jóuw tweede helft: Een Nieuw Begin. Hèhè. Eindelijk.

Lieve Myrea, ik kan het je niet genoeg zeggen; dankjewel. Ik vond het erg fijn om mezelf op de rit te krijgen met jou 'in mijn strenge bus'. Jij zat er lekker bij als bijrijder om me even bij te sturen waar nodig maar ondertussen moest ik toch echt met mijn eigen passagiers aan de slag. Ze zijn er, die passagiers maar ze hebben momenteel weer een beetje normale proporties en ik kan ze als chauffeur weer beter handelen.  

Eindelijk de rust in je hoofd en (dus).. jezelf terug vinden. Beter dan ooit.


Herken je dit?

 • De onrust in je lijf: een constante 'onbestemde angst'. Met gevoelens van onveiligheid, zoekend naar ontspanning en houvast..
 • Het is daarbij druk in je hoofd en dus vraag je je de hele tijd af: Wat nu eerst? Maar als je dat klaar hebt, duizelt het je nóg. Het is zo véél allemaal
 • Het is vol in je huis: je mist ook daar de orde, het overzicht, de rust (BONUS bij dit traject!)
 • Het maakt je allemaal nogal onzeker. En de rest heeft het wél voor elkaar (nou nee hoor!)
 • Je wéét dat er méér in zit voor je. Maar hoe ga je eindelijk het tij keren vanaf hier en nu..
 • Door al je gedoe, zijn er allerlei overgangsklachten, maar je legt die link nog niet.


Hoe zou het voor je zijn als:

 • de rust in je hoofd en je lijf terug zou keren, zodat je goed kunt slapen en met een stevig gevoel aan de dag kan beginnen
 • je je dagen zou overzíen en je dankzij een duidelijke richting en heldere prioriteiten sterke keuzes kunt maken
 • je zou weten wat je te doen hebt om ook in je huis de orde & het overzicht eenvoudig te creëren (da's de BONUS bij dit traject!)
 • jij op een simpele manier je zelfverzekerdheid (her)vindt, omdat die er altijd bleek te zijn maar die tijdens je levenservaringen, verdrietig genoeg, verstopt bleek te zijn geraakt: hier ís ie weer!
 • je voldoening ervaart over je keuzes, je huis, je daden, je richting. En je dus aan het eind van 3 maanden inzet, je met een goed gevoel op je dagen kunt terugblikken. En zéker met zin vooruit kijkt! Hier Sta Je.
 • je overstapt van overgangsklacht naar overgangskrácht. Ik ben namelijk niet voor niks levenscoach geworden voor déze groep vrouwen. Hier ligt een berg kansen met een hoop winst, ook op dát gebied.


Dat is mogelijk als:

 1. Je gedurende 3 maanden mijn online-coachtraject KIEZEN ALS DE WIJZE SAAR volgt!
 2. Het traject waarin we in 7 sessies van ruim een uur, gewoon per Skype (it works!) de coaching 'doen'.
 3. Je met duidelijke leidraad, door de 8 zeer waardevolle modules gaat, die jou in 5 heldere stappen, precies het inzicht, de tools en de training geven waarmee jij het nu echt voor jezelf waar gaat maken.
 4. Je het werkboek met de 8 modules uitgeprint thuis ontvangt (hoe fijn is dát?!), zodat je alle oefeningen met de uitleg, zelf thuis kunt doen. Ze dus kunt herhalen en het je daarmee eigen maakt. Jij dus je eigen coach wordt. Om jouw tweede helft: hèhè, te gaan léven.
 5. Gedurende deze 3 maanden is er buiten de sessies om, wekelijks ruimte voor een Q&A (vraag en antwoord)-mailcontact, waarin je me alles kunt vragen. Echt niks is te gek. Velen gingen je voor. Geloof me, 'het kan altijd erger'. En beloofd: Het. Wordt. Beter.


Aan het einde van het coachtraject merk jij het resultaat aan:

 • Eindelijk meer rust in je lijf, dankzij meer orde in je hoofd. Richting, koers en focus: helder.
 • Veel meer moed. Wat ik vertaal met: keuzekracht! Voor ieder moment, ook zeker de moeilijke, de persoonlijke momenten waar je altijd zo tegenop zag. Je maakt keuzes vanuit een onuitputtelijke bron in jezelf die je ontdekte tijdens dit traject. Jouw essentie!
 • Voldoening dus, over jezelf nu en dus ook zeker: zín in de toekomst vanaf hier.
 • Helderheid over je 'oude gedrag' waarmee jij je eigen weg, groei en ontwikkeling tegen hield. Je bent je eigen coach in het opmerken en het kunnen keren naar nieuw gedrag, waarvan je voortaan weet dat dít je natuurlijk helpt. Zodat je je kracht én je ontspanning tegelijk kunt voelen.
 • Meer ruimte, orde en overzicht in je huis. (de BONUS bij dit traject).
 • Een opmerkelijke vermindering van de zo-genaamde 'overgangsklachten'. 


Jouw investering (want dat is het, in jezelf!) 

is nu nog, 997 euro. Dat is inclusief 21%btw. 

Let op, de waarde is 1497 euro exclusief btw, en daar gaat het dan ook direct naartoe, zodra mijn agenda minder ruimte krijgt.

Dit bedrag geldt als je het traject in 1 keer betaalt. Betaal je liever in 3 maandelijkse termijnen, dan betaal je 3 keer een bedrag van 337 euro. Iets meer totaal, vanwege extra admi-kosten voor de deelfacturen. 

Natuurlijk is dat 'best een bedrag' en kun je zelfs zeggen, dat is veel geld. Dat is wat anders dan duur. Want als je ziet wat je ervoor krijgt en de resultaten beschouwt die dit coachtraject brengt, 

is het met de invloed op alle facetten van je leven een bedrag dat 'niet in verhouding staat' tot dát gegeven.


Wat anderen zeggen:

Ze is één van de meest liefdevolle vrouwen die ik ken. Nooit eerder heb ik zo de kracht ervaren van 'opgeruimd in mezelf zijn', als ondersteuning om mijn missie te kunnen leven. ~ Vicky.

"Ik begon te vliegen en stressen van hot naar haar. Echt niet fijn. Dank je wel lieve Myrea, voor wat je me aangereikt hebt. Geweldig fijn om aan te pakken. Terug naar mijzelf en mijn eigen core-business." ~ A.

"Wat heb jij een grote bijdrage geleverd. Je hebt me door een moeilijke periode geholpen. Je hebt me veel waardevols meegegeven, duidelijkheid, plezier, training, warmte en veiligheid. Ik bedank je enorm voor wat je hebt gedaan! Ik stá er nu."  ~ Renate.Veelgestelde vragen:

- Online coaching, werkt dat wel Myrea? Vóór de Corona-crisis gaf ik de trajecten vooral aan tafel en in de ruimte. Enkel hier en daar deed ik een traject online of gaf ik een Saar-sessie online. Sinds de Lockdown en de anderhalve-meter-samenleving is het nu énkel nog online! En het werkt prima! Ik hoor klanten zelfs jubeljuichen omdat het dus maakt dat ze geen reistijd en -kosten kwijt zijn (zeker als ze van verder komen) en ze na onze sessie direct thuis verder kunnen met wat de sessie hen bracht. Voor mij is dit  eigenlijk niet onverwacht. Omdat ik zelf ook coaching online volg bij míjn coaches.


- Ik heb nu eigenlijk geen tijd. Kan ik het ook alvast afspreken voor 'straks'? Mijn eerlijke vraag: Geen tijd of geen prioriteit? Veel klanten van Liever Opgeruimd lopen al jaren uit te stellen. En dat is echt en eeuwig zonde. Want wat had er allemaal ánder, beter, fijner kunnen verlopen als ze eerder dít traject waren gegaan, dít programma hadden gevolgd. In plaats van uren op Facebook, Netflix rondhangen of met mensen/werk/activiteiten bezig zijn die alle energie uit hen weg trekken. Ik zeg dus: stel niet langer uit, dat wat jóu eindelijk de rust brengt. De ruimte, de voldóening. Dat wat je eindelijk de keuzes laat maken die jou jezélf terug geven. Waarom zou je daar steeds vanálles vóór zetten?! (Antwoord heeft veelal met angst te maken, ik weet het, been there, done that!). Het wordt tijd voor jouzelf, voor je welzijn, voor je leven. Dingdong sweety, de tweede helft staat voor de deur óf ís er al. Hoe lang wilde je het nog voor je uit schuiven? Verliezers hebben een excuus, winnaars een plan. Nou, hier is je plan! En als het bij íemand veilig is.. (antwoord: ja, dan is het toch echt hier bij mij).


- Ik zit wat krap in m'n geld. Kun je iets doen met de prijs? Het bedrag voor dit programma is een afgestemde. De investering klopt met de waarde die het in zich draagt. Sterker nog, ik vraag er volgens mijn coach te weinig voor (zij schat het op het dubbele). Maar laat mij dít bedrag vragen. Omdat die voor mij klopt. Ik heb er 25 jaar voor gewerkt, kennis voor op gedaan, onderzoek naar gedaan en ervaren hoe het mensen in hún leven vooruit brengt (en mijzelf in het leven vooruit bracht!). Daarmee vind ik het ongepast om naar beneden bij te stellen. Uit zelfrespect naar mezelf en uit aanmoediging voor jou: je mág investeren in jezelf als het bedrag klópt met wat iets waard is. Het enige dat ik voor je kan en wil doen, is het in drie termijnen mogen betalen. Maar verbind jezelf dus aan het resultaat en daarmee aan de waarde. Het gaat je in dat geval veel brengen. En dat blijkt straks meer dan die 997 euro die je ervoor betaalde. 


- Ik denk dat ik nog even wacht, en dat ik het nog even zelf ga proberen op te lossen. Hoe zie jij dat? Dat zie ik als het nu wéér voor je uit schuiven. Als het wéér níet aan gaan van wat je nu te doen staat. En heel eerlijk (ben ik): Ik haakte er als ondernemer 5 jaar geleden bíjna op af, op dat 'gesoebat'. En leerde bíj over m'n doelgroep. Want hún neiging tot het weg bewegen van het enge stuk. Maar je groei ligt in het enge stuk! In het durven kiezen voor dát wat jouw weg is. Je bent niet voor niks tot hier gekomen met lezen. Dan is iets dat het programma je brengt duidelijk voor jou bestemd. En dan ben jij waarschijnlijk inderdaad bekend met 'ik probeer het nog even zelf'. In het rond draaien in kringetjes. Maar hoe lang probeer je dat al? En wat leverde dat je precies op? Juist. Te weinig. En nu de overgang hier is, je midlife, er een tweede helft voor je ligt die je góed wil besteden, mag het tot hier zijn en niet verder. Mag je nu eindelijk de passende hulp inschakelen in de vorm van een degelijk en prettig programma. Plezierig, spelend leren. Tot daad-werkelijk resultaat komen. Ruimte voor jezelf, rust in je hoofd. 


- Ik volg op dit moment een ander traject. Komt dit traject daarmee in botsing denk je? Dat ligt aan het soort traject en de intensiteit daarvan. Overleg het even met me als je daaraan twijfelt. En met degene die het andere traject met jou doet. Het kan prima aanvullend of opeenvolgend werken, maar het kan ook net iets te veel gevraagd zijn. Van jou, je energie, je focus. Ik heb veel ervaring met multi-diciplinair werken (verschillende professionals / disciplines rond 1 cliënt) en ben over het algemeen zeer te spreken over hoe dat gaat. Wel mits er openheid is en dus zicht op het geheel. Laat me weten als er meerdere mensen om jouw heen staan. Ik stem graag af op wat er al gebeurt. Iedereen die integer werkt zal eerlijk zijn of het prima kan of elkaar wat bijt. Iedereen die met een diepere missie werkt wil namelijk een kwaliteitsproduct, een (zeer) goede dienst leveren en dus (zeer) tevreden klanten met een goed resultaat zien.


- Kan ik zelf de tijden van de sessies bepalen? We kijken samen naar welke dag en tijd het beste schikt. Voor dit programma reserveer ik deze periode de woensdag, donderdag en vrijdag. Ik geef je altijd een paar opties waaruit je kunt kiezen. Gedurende 3 maanden treffen we elkaar 7 keer. En tot nu toe komen ik en m'n klanten daar altijd uit. De rest van de programma-onderdelen komt per mail naar je toe en daarmee werk je in je eigen tijd. Als het door omstandigheden nodig bleek heb ik de periode van 3 maanden iets opgerekt. Maar 3 maanden is wel het streven. De flow, de groei, de stappen. Het wérkt sterk in die afgebakende tijd.


- Hoeveel tijd kost het me per week? Dat ligt een beetje aan op welke wijze jij je verbindt aan welk resultaat. Dat stel je aan het begin van het programma vast. Jij bent je eigen garantie. Als je de 8 modules nauwgezet volgt, de sessies met me doet, de oefeningen maakt en voor jezelf herhaalt, verwacht ik zo'n middag per week. Maar wil je de oefeningen verschillende keren herhalen, verdiepen, verder onderzoeken, uitwerken (er meteen een reflectie, bezinning, contemplatie-tijd van maken, iets dat ik zeker aanbeveel) waarmee je er echt een trainingstijd van maakt, reken dan gerust twee middagen in de week. En met alles wat je gaat aanpassen kom je dan vanzelf tot meer, maar dat speelt zich af in je (nieuwe) dagelijks leven. Je gaat andere keuzes maken, die natuurlijk óók tijd en prioriteit vragen, denk aan: yoga of studielezen, een podcast volgen, je huis opruimen, muziek luisteren, zingen of stiltewandelen. Maar begin gewoon bij het volgen van het programma. En dat kan dus al met een middag per week.De aanmeldknoppen leiden je nu nog naar de contactpagina. Als je het prettiger vind, mag je me ook rechtstreeks een mail of appje sturen: myrea@lieveropgeruimd.nl / 06 364 989 27. 

Dan zorgen we er samen voor dat je spoedig kunt starten!

Heb je nog vragen, leg ze me dan voor. Ik kijk er met liefde naar en zal je vlot van een antwoord voorzien!

Mocht je er natuurlijk voor gaan: heel gaaf. Dan gaan we er iets moois van maken samen. 


Mature your character & find the peace.

Lieve groet, Myrea


KLANT-REVIEW:

1. Wat was het grootste probleem/issue dat je had toen je bij me kwam?

Toen ik bij Myrea kwam zat ik totaal verstrikt in diverse gevoelens ontstaan vanuit een hang naar waardering op o.a. mijn werk (niet ontvangen), verdriet om een niet opgelost conflict, frustratie en eindeloze vermoeidheid van mezelf alsmaar overeind houden. Wat niet gelukt was want ik zat toen anderhalve maand thuis met burnoutklachten en was mezelf helemaal kwijt. Mijn grootste probleem was dat ik totaal geen overzicht meer had en bijzaken niet meer van hoofdzaken kon onderscheiden, daarnaast werd ik geregisseerd door mijn gevoelens en niet meer door verstand. Kortom, een overvol, onrustig, druk hoofd en een intens verlangen naar rust.

2. Wat is het grootste inzicht, de grootste winst en/of het grootste resultaat van dit coachtraject voor jou?

Het verhaal met de buspassagiers (mijn demonen, vrienden, plagers, niet helpers, helpers enz.) en mezelf als chauffeur, die op de rem kan trappen en kan kijken wie zit er aan het stuur? En dan zelf de regie (het stuur) weer nemen. En juist de herkenning van mijn passagiers: wie zijn ze? Wat is hun achtergrond? Dat heeft me geholpen minder streng voor mezelf te zijn, en ook weer weten wie ik ben (want dat was in de survivalmodus helemaal naar de achtergrond geraakt).

3. Waarom zou je anderen (evt.) aanraden om met mij te werken?

De manier waarop Myrea werkt, past enorm bij mij. Zij werkt intuïtief en speels, doch blijft ze leiding houden op een zachte manier. De zachte berm zoals ze dat noemt; en dat werkt bij mij. Veel zelf laten ontdekken en voelen, met uitglijers (het is een zachte berm) en ontdekken dat dat niet erg is. Dat je jezelf kunt herpakken. Oefeningen die in eerste instantie speels leken, werkten voor mij als eye-openers. Myrea's warme, vriendelijke karakter gaf mij het totale gevoel van veiligheid waardoor ik het niet moeilijk vond om me volledig bloot te geven en met haar in beweging te gaan.

E.