Kom in je Zachte Kracht: een HSP-wandelsessie


Omdat veel van mijn cliënten, HSP blijken te zijn 

heb ik deze optie voor een wandelsessie in het leven geroepen. 

HSP = Hoog Sensitief Persoon. Een vijfde van de wereldbevolking blijkt dat stempeltje 'te mogen krijgen'. Zodat ze zichzelf beter begrijpen en een ander gemakkelijker rekening met ze houdt.

Want dat is nodig, willen we in balans blijven (ja, deze coach is zelf ook hoogsensitief). 

Willen we mee kunnen doen, ons leven stérk en met voldoening (be)leven en onze eigen coach daarin zijn: 

Wat ontzettend helpt?! 

Dat je wéét wat het is. Dat je de kenmerken kent. 

En dat je inziet dat je één van de velen bent. Iemand die hier prima mee kan (leren) omgaan, omdat het enkel een wat bewustere leefstijl vraagt. Echt hands on in plaats van enkel spiri-wiri-dingen.

En dat je dus ook weet wat die leefstijltips zijn!

 • Ik stuur je daarom 2 modules: 'De kenmerken van HSP' en 'De leefstijltips voor HSP'. Per mail. En we maken per mail of per whatsapp een afspraak voor een wandelsessie in Nijmegen.
 • Jij neemt vooraf thuis de 2 modules door en tijdens de wandeling nemen we ze samen spelenderwijs door. Zodat je ze eigen kunt gaan maken.
 • Zodat je jezélf leert kennen, leert lief te hebben en leert hoe je dus voortaan te kiezen hebt. In je leven, gedurende je dagen. Zowel in werk als in je privé. Want lieverd, HSP ben je. Altijd en overal.

Kies voor dat wat jíj nodig hebt (wil je een beetje komen Staan en een beetje krachtig blíjven Staan hier).

Het is niet moeilijk, maar je hebt het wel even te snappen. En er vervolgens voor te (durven) kíezen.

De modules én de wandelsessie samen: dit betreft een investering in jezelf van 149 euro (inclusief btw).

Je hebt er voor de rest van je leven profijt van, als je nú zegt: kom maar door met die uitleg. "Ik wil eindelijk wel eens weten hoe het werkt voor míj. En dus voor anderen om mij heen. Wat ik heb te zeggen, te vragen, te dóen."

Let me know if I can help you with this. En don't worry, er waren er meer die er pas achter kwamen toen ze tegen de 50 liepen. Ik ken er zelfs van in de 70. En ook hier geldt: beter laat dan nooit.

Myrea

Aanvragen?

Mail me je belangstelling voor een HSP-wandelsessie (die is dus inclusief de twee HSP werkboek-modules: KENMERKEN en LEEFSTIJLTIPS) 

op: myrea@lieveropgeruimd.nl

We plannen dan een datum waarop we beiden kunnen en ik stuur je de factuur van 149 euro. Als die voldaan is, ontvang je de HSP-modules rechtstreeks in je mailbox. Je neemt ze zelfstandig door en we wandelen er later samen over. Met als resultaat:

 • je weet nu wie je bént vanwege je kenmerken, je HSP-zijn:
 1. diep leven / diep verwerken, 
 2. sneller overweldigd - overprikkeld raken, je regelmatig overvraagd voelen 
 3. sneller emotioneel & een groot empathisch vermogen 
 4. sfeergevoelig en sensitief qua zintuigen en intuïtie.
 • jij kunt en anderen kunnen daardoor rekening houden met wat jóu in balans houdt
 • je kiest voortaan voor de voor jou helpende leefstijltips.
En wat dát voor verschil gaat maken in je dagelijks leven. Meer rust (in je hoofd, in je lijf, in je huis, in je agenda), duidelijkere grenzen en communicatie, minder overvraging van jezelf en door anderen, minder bij-kom-tijd nodig, meer voldoening over de invulling van je dagen, met bewuste keuzes voor wat en met wie. Meer zelfvertrouwen vanuit zelfkennis en gerúst zelfliefde.


En voel dan even of 

*de tijd en de energie die je besteedt aan het lezen & invullen van de twee modules (twee keer anderhalf uur)

*de anderhalf uur tijd die je aan de wandelsessie besteedt (exclusief de reistijd van en naar Nijmegen)

*en het bedrag van 149 euro voor deze 3 onderdelen, 


de waarde die dat samen heeft, met de door jou verwachte resultaten voor al je levensdagen (goed, laat er een paar wat minder zijn), jouw investering waard zal zijn. 


Myrea

Midlife-coach voor vrouwen in de overgang bij Liever Opgeruimd (en daarvóór gedurende 5 jaar een eigen HSP-praktijk met LIV! Levenscoaching)

p.s. 

De bonus die je krijgt omdat ik het echt megacool vind als jij (eindelijk) voor jezelf kiest (en omdat ik er in geloof dat de wereld een mooiere plek wordt als meer HSP'ers weten wat ze te doen staat): 

Een online-sessie van een half uur, een maand ná de wandelsessie. Ik wil dan graag van je horen wat er verandert is sinds onze meeting. Nadat je de modules las, de invuloefeningen deed en we de wandelsessie hadden. En of je nog vragen hebt.

We komen dan tot de conclusie: 

 • wat is er dan al in je leven verandert (en wat niet). 
 • Wat staat je nog te doen, te (durven) kiezen. 
 • En waar heb je al prachtige keuzes gemaakt met de bijbehorende resultaten voor je welzijn. We plannen de online Skype-sessie (of whatsapp-beeldbellen, wat jij verkiest) samen ná de wandelsessie. 
Dus als je nu kiest voor deze unieke HSP-optie 'Kom in je Zachte Kracht' krijg je:

 1. Twee HSP-modules rond kenmerken en leefstijltips rechtstreeks in je mailbox na het betalen van de factuur
 2. Een wandelsessie van anderhalf uur in Nijmegen nadat we een datum hebben afgestemd per mail
 3. Een online-sessie van een half uur per Skype of whatsapp-beeldbellen, die we na de wandelsessie overeengekomen zijn, een maand na onze meeting.

We gaan elkaar zien. En life will get better from there.

Myrea de Roo - Harteman

REVIEW KLANT:

Het heeft me zoveel gebracht. Zoveel inzicht in wie ik dus ben en waar ik rekening mee te houden heb. Er vielen allerlei kwartjes. Ik begrijp mezelf nu beter en kan het zelfs uitleggen aan de mensen in m'n omgeving. Maar dat vind ik niet altijd nodig. Want ik aanvaard het nu zelf en dat is genoeg.

Omdat ik zelf nu weet wat kenmerken zijn en dat bijvoorbeeld 'zingeving' een basisbehoefte is en 'verwerken van ervaringen' (positief en negatief) nodig voor mij om in balans te blijven. 

Ik ben zoals ik ben, ik hoef niet te veranderen. Maar zie ik dat ik soms mijn dag of activiteit te veranderen heb, iets aan te passen heb, aan wie ik nou eenmaal ben. En dat doe ik nu dus makkelijker omdat ik weet wat er nodig is om niet overprikkeld te raken. Steeds uit balans te zijn. Dat was namelijk doodvermoeiend. Voor mezelf maar ook voor de mensen om me heen.